FAQ

Întrebări frecvente

Vezi câteva răspunsuri aici. Dacă nu găsești răspunsul la întrebarea ta, sună-ne/dă mesaj pe telefon/whatsapp la +40772297695.

Cu cât timp înainte trebuie să fac o programare?

De îndată ce știi că vrei un masaj. Totul depinde de ce programari sunt în fiecare zi. Așadar, de îndată ce îți faci o idee despre momentul în care dorești sesiunea, te rugăm să ne suni/dai mesaj și vom face tot posibilul să o potrivim.

Ce tip de masaj este potrivit pentru mine?

Acest lucru depinde de mulți factori. Te încurajăm să pui întrebări la telefon când faci programarea și te vom ghida în alegerea serviciului de masaj care ar fi cel mai potrivit pentru nevoile tale.

Dar dacă vreau să-mi prelungesc sesiunea?

Da, de obicei mulți se simt atât de bine și doresc mai mult masaj! Doar comunică-i aceasta terapeutului tău. Dacă nu există o altă rezervare de masaj imediat după, el/ea va verifica și apoi te vă informa dacă e posibil.

Ar trebui să dau bacșiș?

Bacșișul nu este așteptat sau necesar, dar, desigur, reprezintă o modalitate de a le arăta terapeuților că au făcut o sesiune remarcabilă.

Cât de des ar trebui să primesc masaj?

IDacă timpul și banii nu sunt o problemă, cât de des ai dori să te simți relaxat/ă și fără stres? Acesta este cât de des ar trebui să faci un masaj. Noi recomandăm minim 1 dată/săptămână totuși. 

Pot să cer terapeutului să lucreze doar pe o anumită zonă corporală?

Dacă simți durere sau disconfort în anumite zone ale corpului, atunci iți recomandăm masajul terapeutic. Deci, dacă dorești că terapeutul să lucreze pe o anumită zonă, doar comunică-i aceasta încă de când faci programarea.

Trebuie să imi dau jos hainele?

Depinde ce masaj dorești. În timpul unui masaj corporal cu ulei, păstrezi lenjeria intimă și un sutien (pentru femei), deși ți se poate indica să îndepărtezi o bijuterie obstructivă. Un prosop mare va acoperi zonele corpului care nu sunt masate. 

Dacă dorești să rămâi îmbrăcat/ă, alege tratamentul shiatsu, osteopat sau thailandez.

Folosiți uleiuri în timpul masajului?

De obicei folosim uleiuri aromatice naturale de calitate. Cu excepția tratamentului shiatsu, osteopat și thai (care se execută pe haine).

Sunt însărcinată. Mai pot veni la masaj?

În timpul sarcinii până în luna a 4-a, masajul nu este recomandat sau ar trebui să fie făcut foarte ușor (cum ar fi drenajul limfatic). După luna a 5-a poți veni pentru un masaj specific pentru gravide. 

Așadar, asigură-te că îi comunici terapeutului că ești însărcinată, astfel încât să iți poată asigura siguranța și confortul. Acest lucru este valabil mai ales dacă ești în primul trimestru, când este posibil să nu fie evidentă sarcina.

Există contraindicații pentru masaj?

Da. Contraindicațiile medicale includ, dar nu se limitează la: hipertensiune arterială mare, diabet în fază avansată, fracturi, hernie de disc, amorțeală sau furnicături în orice parte a corpului, în special în mâini și picioare. Te rugăm să informezi terapeutul cu privire la orice afecțiuni și probleme de sănătate înainte dea incepe masajul ca să adapteze presiunea și manevrele.

Faceți servicii „extra”?

Nu. Noi facem doar masajele profesionale, terapiile și ritualurile din listă. Fără servicii sexuale. Nu cere alte servicii, te rugăm.

Cel mai bun masaj

Sfaturi pentru un masaj extraordinar

  • Încearcă pe cât posibil să eviți să mănânci cu 1,5 ore înainte și după ședința de masaj. Masajul poate deveni inconfortabil și nu atât de eficient dacă ai o mas​ă copioasă chiar înainte de programare sau bei prea multe lichide.
  • Din experiența noastră, putem spune că durata cea mai recomandată a unei sesiuni de masaj tihnit este de 90 de minute. Vei avea timp să te relaxezi profund atât la nivel mental cât și fizic.
  • Înainte de orice masaj, dacă știi că ai vreo problemă de sănătate, te rugăm să discuți mai întâi cu medicul t​ău personal, astfel încât să fim siguri că nu va apărea nici o situație neplăcută. De asemenea, comunică-i terapeutului tău înainte de masaj, astfel încât să știe cum să adapteze manevrele și presiunea.
  • Comunică-i clar terapeutului tău ce nevoi ai atât înainte și chiar în timpul ședinței de masaj. Poți să ceri ajustarea temperaturii camerei, alegerea muzicii sau volumul, presiunea masajului, viteza și manevrele de masaj etc. Ne dorim ca tu să ai o experiență de relaxare excelentă și suntem întotdeauna bucuroși să iți venim în întâmpinare. 
  • Setează-ți pe cât posibil telefonul pe modul silențios. Nu te vei putea relaxa cu adevărat dacă răspunzi la apeluri, verifici e-mailurile și trimiți mesaje. Valorizează-ți cu adevărat propriul timp de relaxare.
Vezi masajele și  prețurile

Câteva sfaturi

Iată câteva reguli de bază ale etichetei Majestic pentru a te ajuta să știi la ce să te aștepți și să te simți în largul tău.

Anulează în avans

Dacă știi că nu vei reuși să ajungi, anunță-ne, te rugăm, cât mai curând posibil. Unul dintre terapeuții noștri se pregătește în mod special doar pentru tine, iar dacă nu vii, terapeutul nu este plătit. 

Dacă timpul în care ne anunți este mai puțin de 3 ore, ar putea fi o taxă de anulare.

Fă un duș

Dacă știi că ai transpirat, cel mai bine este să faci un duș înainte de masaj. Ai la dispoziție tot ceea ce e necesar. Insistă între degetele de la picioare și între  fese. 

Acest lucru va  asigura o absorbție plăcută a uleiului natural de masaj folosit în timpul masajului. Pielea ta va fi hrănită.

Respectă personalul nostru

Terapeuții noștri sunt foarte politicoși și educați. Sunt profesioniști foarte pregătiți, cu diplomă de masaj. Dă  dovadă de bun simt și nu cere alte servicii care nu au legătură cu terapia cerută. 

Orice solicitare a unor astfel de servicii va fi urmată de încheierea sesiunii fără rambursare!

A vorbi sau a nu vorbi?

Poți vorbi în timpul tratamentului sau poți rămâne în tăcere, după cum dorești. Dar liniștea ar fi foarte recomandată. 

Terapeutul ar trebui să iți urmeze exemplul. Dacă nu vorbești și terapeutul nu vă tăcea, poți spune ceva de genul: „Mă voi odihni puțin”. Terapeutul va înțelege aluzia. 

În general, încearcă să vorbești mai încet atunci când te afli într-un centru de masaj.

După, ia-o ușor

După încheierea terapiei iți vei simți corpul super relaxat și vei avea o stare de euforie. 

Revino ușor și  fără  grabă, în câteva minute. Este indicat că după ședința de masaj să bei apă minerală plată pentru a-ți hidrata corpul. 

De asemenea, ar fi perfect dacă mergi într-un loc liniștit și frumos pentru a simți regenerarea și mai profund.

Pot s​ă aleg terapeutul?

Dacă vii pentru prima dată, atunci va fi desemnat primul terapeut care este liber. 

Dacă ai primit deja un masaj de la un terapeut și ți-a plăcut , poți solicita o rezervare masaj la ea/el. Doar spune-ne numele sau aspectul său.

Bacșișul nu este așteptat sau necesar dar, desigur, poate fi o modalitate excelentă de a-i informa pe terapeuți că au făcut o terapie remarcabilă.

Masaje și preturi