Etichetă

Câteva sfaturi

Iată câteva reguli de bază ale etichetei Majestic pentru a te ajuta să știi la ce să te aștepți și să te simți în largul tău.

Anulează în avans

Dacă știi că nu vei reuși să ajungi, anunță-ne, te rugăm, cât mai curând posibil. Unul dintre terapeuții noștri se pregătește în mod special doar pentru tine, iar dacă nu vii, terapeutul nu este plătit. 

Dacă timpul în care ne anunți este mai puțin de 3 ore, ar putea fi o taxă de anulare.

Fă un duș

Dacă știi că ai transpirat, cel mai bine este să faci un duș înainte de masaj. Ai la dispoziție tot ceea ce e necesar. Insistă între degetele de la picioare și între fese. 

Acest lucru va  asigura o absorbție plăcută a uleiului natural de masaj folosit în timpul masajului. Pielea ta va fi hrănită.

Respectă personalul nostru

Terapeuții noștri sunt foarte politicoși și educați. Sunt profesioniști foarte pregătiți, cu diplomă de masaj. Dă  dovadă de bun simt și nu cere alte servicii care nu au legătură cu terapia cerută. 

Orice solicitare a unor astfel de servicii va fi urmată de încheierea sesiunii fără rambursare!

A vorbi sau a nu vorbi?

Poți vorbi în timpul tratamentului sau poți rămâne în tăcere, după cum dorești. Dar liniștea ar fi foarte recomandată. 

Terapeutul ar trebui să iți urmeze exemplul. Dacă nu vorbești și terapeutul nu vă tăcea, poți spune ceva de genul: „Mă voi odihni puțin”. Terapeutul va înțelege aluzia. 

În general, încearcă să vorbești mai încet atunci când te afli într-un centru de masaj.

După, ia-o ușor

După încheierea terapiei iți vei simți corpul super relaxat și vei avea o stare de euforie. 

Revino ușor și fără grabă, în câteva minute. Este indicat că după ședința de masaj să bei apă minerală plată pentru a-ți hidrata corpul. 

De asemenea, ar fi perfect dacă mergi într-un loc liniștit și frumos pentru a simți regenerarea și mai profund.

Pot s​ă aleg terapeutul?

Dacă vii pentru prima dată, atunci va fi desemnat primul terapeut care este liber. 

Dacă ai primit deja un masaj de la un terapeut și ți-a plăcut , poți solicita o rezervare masaj la ea/el. Doar spune-ne numele sau aspectul său.

Bacșișul nu este așteptat sau necesar dar, desigur, poate fi o modalitate excelentă de a-i informa pe terapeuți că au făcut o terapie remarcabilă.

Masaje și pre​țuri
Cel mai bun masaj?

Sfaturi pentru un masaj extraordinar

  • Încearcă pe cât posibil să eviți să mănânci cu 1,5 ore înainte și după ședința de masaj. Masajul poate deveni inconfortabil și nu atât de eficient dacă ai o mas​ă copioasă chiar înainte de programare sau bei prea multe lichide.
  • Din experiența noastră, putem spune că durata cea mai recomandată a unei sesiuni de masaj tihnit este de 90 de minute. Vei avea timp să te relaxezi profund atât la nivel mental cât și fizic.
  • Înainte de orice masaj, dacă știi că ai vreo problemă de sănătate, te rugăm să discuți mai întâi cu medicul t​ău personal, astfel încât să fim siguri că nu va apărea nici o situație neplăcută. De asemenea, comunică-i terapeutului tău înainte de masaj, astfel încât să știe cum să adapteze manevrele și presiunea.
  • Comunică-i clar terapeutului tău ce nevoi ai atât înainte și chiar în timpul ședinței de masaj. Poți să ceri ajustarea temperaturii camerei, alegerea muzicii sau volumul, presiunea masajului, viteza și manevrele de masaj etc. Ne dorim ca tu să ai o experiență de relaxare excelentă și suntem întotdeauna bucuroși să iți venim în întâmpinare. 
  • Setează-ți pe cât posibil telefonul pe modul silențios. Nu te vei putea relaxa cu adevărat dacă răspunzi la apeluri, verifici e-mailurile și trimiți mesaje. Valorizează-ți cu adevărat propriul timp de relaxare.
Despre noi
Locație

Edgar Quinet 10, Bucharest

telefon

+40772 297 695 

Whatsapp

+40772 297 695

program

Lu-Du 10am-10pm

Rezervare

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.