Despre noi

Masaje și terapii profesioniste

Masaj ​și relaxare

Suntem o echipă de terapeuți profesioniști români pasionați de masaj. Suntem pregătiți să iți oferim în București servicii de masaj de cea mai bună calitate. 

Fiecare dintre noi este specializat în anumite tipuri de masaj și atunci când ne contactezi pentru o programare de masaj vom urmări să fie cel mai potrivit dintre noi pentru terapia aleasă de tine. 

Toți suntem foarte politicoși, de încredere și educați. Cu peste 7 ani de experiență, facem tot posibilul pentru a oferi servicii uimitoare la standarde înalte, asigurând clienților noștri o experiență relaxantă și, totodată, personalizată.

Masaje ​și  prețuri

Cine suntem

Suntem Centru de Masaj Majestic din Bucureșți și terapeuților noștri le place te răsfețe cu sesiuni de masaj personalizate. Meriți un masaj fără grabă făcut de profesionișți. Așa că fă-ți timp și relaxează-te pe îndelete.

Suntem situați chiar lângă Universitate, în centrul orașului. ​Așa  că de oriunde vei veni, suntem aproape.

Centrul este dotat cu tot ceea ce este necesar unui masaj extraordinar. ​Poți face duș, ai tot ce iți trebuie la dispoziție. ​Poți plăti și cu cardul.

O relaxare perfectă

Bineînțeles

La salonul de masaj Majestic Salon te poți relaxa cu mai multe tipuri de masaje profesioniste și terapii de foarte bună calitate cu terapeuți experimentați.

La sesiuni maI lungi, ai prețuri mai bune.


Gift vouchers

Știi pe cineva apropiat care are nevoie de relaxare și răsfăț? Îi poți face un cadou special și util totodată un masaj bun și care să fie exact ce are nevoie.
 
Alege tipul de masaj sau terapie sau îi poți dărui doar un voucher valoric și noi ne vom ocupa de restul. Contactați-ne pentru mai multe detalii.

Cel mai bun masaj

Sfaturi pentru un masaj extraordinar

  • Încercați pe cât posibil să evitați să mâncați cu 1,5 ore înainte și după ședința de masaj. Masajul poate deveni inconfortabil și nu atât de eficient dacă ai o masa copioasă chiar înainte de programare sau bei prea multe lichide.
  • Din experiența noastră, putem spune că durata cea mai recomandată a unei sesiuni de masaj tihnit este de 90 de minute. Vei avea timp să te relaxezi profund atât la nivel mental cât și fizic.
  • Înainte de orice masaj, dacă știi că ai vreo problemă de sănătate, te rugăm să discuți mai întâi cu medicul t​ău personal, astfel încât să fim siguri că nu va apărea nici o situație neplăcută. De asemenea, comunică-i terapeutului tău înainte de masaj, astfel încât să știe cum să adapteze manevrele și presiunea.
  • Comunică-i clar terapeutului tău ce nevoi ai atât înainte și chiar în timpul ședinței de masaj. Poți să ceri ajustarea temperaturii camerei, alegerea muzicii sau volumul, presiunea masajului, viteza și manevrele de masaj etc. Ne dorim ca tu să ai o experiență de relaxare excelentă și suntem întotdeauna bucuroși să iți venim în întâmpinare. 
  • Setează-ți pe cât posibil telefonul pe modul silențios. Nu te vei putea relaxa cu adevărat dacă răspunzi la apeluri, verifici e-mailurile și trimiți mesaje. Valorizează-ți cu adevărat propriul timp de relaxare.
Vezi masajele și  prețurile
Locație

Edgar Quinet 10, Bucharest

telefon

+40772 297 695 

Whatsapp

+40772 297 695

program

Lu-Du 10am-10pm

Rezervare

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.